Termékek

Apple iPad mini 4 Wi-Fi 16GB, arany (mk6l2hc/a)


 

120.900 Ft

MK6L2
Raktáron
A megrendelést követően a termék érkezéséről a kollégánk tájékoztatni fog.
A vásárláshoz kérjük jelentkezzen be

Ez a termék nem adható hozzá a
kosárhoz, mert nincs bejelentkezve.


iPad mini 4

Az iPad mini 4 kiemelkedő hatékonyságot és kiváló hordozhatóságot kínál. A mindössze 6,1 milliméter vastag készülék csupán 299 gramm. Korszerű A8 chip működteti, bámulatos, 7,9 hüvelykes Retina kijelzőjét pedig tükröződésgátló bevonat borítja. Technikai adatok Az iPad mini 4-nek bámulatos, 7,9 hüvelykes Retina kijelzője van, mégis mindössze 6,1 mm vastag, és csupán 299 grammot nyom. Olyan kicsi, hogy egy kézben is elfér. Legfontosabb összetevői a hatékony, asztali számítógépekben megszokott, 64 bites architektúrájú A8 chip, a korszerű iSight kamera és FaceTime HD-kamera, a Wi-Fi, az iCloud, valamint a forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelő. Akkumulátora akár 10 órás üzemidőt is biztosít. Nagyszerű irodai és kreatív alkalmazásai mellett az iOS 9 rendszer számos új, hatékony funkciója, például a multitasking is megkönnyíti a használatát. Az App Store-ból pedig rengeteg további alkalmazást tölthetsz le rá.

Főbb jellemzők

7,9 hüvelykes képátlójú Retina kijelző tükröződésgátló bevonattal A8 második generációs chip asztali számítógépeken megszokott, 64 bites architektúrával Touch ID ujjlenyomat-érzékelő 1080p felbontású videó rögzítésére képes, 8 megapixeles iSight kamera FaceTime HD-kamera 802.11ac Wi-Fi MIMO-támogatással Akár 10 órás akkumulátor-üzemidő Két hangszórós hangrendszer

iOS 9. Az iOS rendszer egyedülálló verziója Az iOS 9 a világ legtermészetesebben kezelhető, legkorszerűbb, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Olyan, mintha az iPadre teremtették volna – mert így is van. A mára elengedhetetlenné vált beépített alkalmazások mellé nagyobb tudású Sirit, okosabb keresőfunkciókat és más újításokat felsorakoztató iOS 9 használata egyedülálló élmény – egy páratlan készüléken. A fejlesztők pedig az iOS 9 fantasztikus lehetőségeinek kihasználásával mostantól még tovább tökéletesíthetik saját alkalmazásaikat.

Specifikáció: Apple iPad mini 4 16 GB Wi-Fi (arany)

(?)
12 hónap
(?)
Apple

Hasonló termékek_to_the_top