Termékek

Információ

Kapcsolat
mobilx kapcsolat Ezen az oldalon megtalálod az elérhetőségeinket. A telefonszámon, faxon és az e-mail címen kívül fontos információkat tudhatsz meg webáruházunkról és üzleteinkről. Üzleteink képzett eladói készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen számítástechnikai, vagy mobilkommunikációs eszközzel kapcsolatban.

Tovább a Kapcsolat oldalunkra...
Rólunk
mobilx rólunk oldal A mobilx Hungary nemzetközi és hazai vásárlókat kiszolgáló, magyar tulajdonú webáruház, amely kínálatában a legfrissebb innovációkat tartalmazó, profi mobileszközöktől kezdve az otthoni vagy magas kategóriás, irodai notebookokon keresztül a navigációs eszközökig minden, olyan minőségi termék megtalálható, amely megkönnyíti a munkát és a szabadidő eltöltést a digitális világban.

Tudj meg többet a mobilx webáruházról és munkatársairól...
Partnerek
mobilx partner Áruházunk kizárólag minőségi, új, garanciával rendelkező termékeket forgalmaz. Nemzetközi és hazai partnerkapcsolataink lehetővé teszik, hogy a lehető leggyorsabban, kedvező áron juthass hozzá a világszintű gyártók termékeihez.

Tudj meg többet partnereinkről...
Sajtószoba
mobilx sajtószoba A mobilx Hungary folyamatosan lehetőséget biztosít az online és nyomtatott sajtó és egyéb médiumok számára, hogy az általa forgalmazott termékeket tesztelje, amennyiben a megjelenés során cégünk, mint a termék biztosítója, feltüntetésre kerül.

Tovább a sajtószoba oldalunkra...
_to_the_top