Termékek

Partnerek

Telenor Partner
mobilx telenor partner A nemzetközi Telenor Csoport tagjaként a Telenor Magyarország meghatározó szerepet játszik a mobil hangalapú és szélessávú szolgáltatások területén. A vállalat közel húsz éve van jelen Magyarországon, és ma szolgáltatásainkat mintegy 3,6 millióan használják országszerte. Céluk, hogy Magyarország kedvenc mobilszolgáltatójává váljanak. Ennek eléréséhez minőségi mobil szélessávú szolgáltatásokat nyújtanak a lakossági ügyfeleknek és az üzleti szektornak egyaránt.
Dell
mobilx Dell partner A Dell több mint 26 éve segíti világszerte az országokat, közösségeket, ügyfeleket és embereket abban, hogy a technológia segítségével valóra válthassák álmaikat. Ügyfeleink tudják, hogy olyan technológiai megoldásokat nyújtunk nekik, amelyekkel többet érhetnek el, legyenek otthon, munkában, iskolában vagy bárhol a világban. Kínálatunkban notebookok, netbookok, tablettek, számítógépek melett szervereket is kínálunk a Dell jóvoltából.
Dell Registered Partner 2010
mobilx Dell registered partner kiemelt vásárló A mobilx Hungary Kft. 2010-ben megkapta a Registered Partner státuszt, amelyhez tanúsítványt is társult. A tanusítvány pdf formátumban megtekinthető ezen a linken: Dell Registered Partner 2010 mobilx
Dell Registered Partner 2011
mobilx Dell registered partner 2011 A mobilx Hungary Kft. 2011-ben is megkapta a Registered Partner státuszt, amelyhez tanúsítványt is társult. A tanusítvány pdf formátumban megtekinthető ezen a linken: Dell Registered Partner 2011 mobilx
Novatel Wireless
mobilx Novatel Wireless partner A Novatel Wireless vezető cég az intelligens 2G, 3G és 4G-s technológiával rendelkező mobilkommunikációs eszközök gyártásában. Legnépszerűbb termékük a MIFI Intelligens Hotspot, képes hálózati erőforrás nélkül működni, ezáltal az eszköz teljesen hordozható. A készülék saját akkumulátorral van ellátva, amely akár 40 óra készenléti idővel rendelkezik.
Nexsan
mobilx Nexsan partner A Nexsan Corporation-t 1999-ben alapították. A Californiai székhelyű vállalat fő profilja Storage szerverek készítése. A nagy kapacitású storage készítésnél a kiváló méretezhetőségre, a hatékonyságra és a térkihasználásra is nagy szerepet fordítanak.
Intel Channel Partner
mobilx Intel Channel Partner logo A céget Gordon E. Moore és Robert Noyce alapította 1968-ban. Az Intel egy eredetileg amerikai vállalat, mely mára nemzetközivé nőtte ki magát. Elsősorban mikroprocesszorairól ismert, de ezenkívül gyárt még hálózati kártyákat, alaplapi chipkészleteket, videokártyákat és egyéb számítógépes eszközöket. Közismert notebook és PC processzorai az Intel Core i3, i5 és az i7 széria.
Microsoft Registered Partner
mobilx Microsoft partner logo A Microsoft Magyarország Kft. a Microsoft Corporation magyarországi képviseleteként 1993-ban alakult, mindössze két fővel. Napjainkban a vállalat dolgozóinak létszáma megközelíti a 200 főt, és a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Iparágvezetőként és a világ legnagyobb szoftvercégeként a Microsoft felelőssége, hogy jó vállalati állampolgárként működjön a világon. Ide tartozik a törvényeknek és szabályozásoknak való maximális megfelelés, etikus üzleti standardok felállítása, a környezeti veszélyek mérséklése, a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodás.
Paessler AG - The Network Monitoring Company
mobilx Paessler partner A Paessler hálózat monitorozó szoftvereket készítő cég. A mobilx 2012-ben partnere lett a Paessler AG -nak.
Lenovo Silver Business Partner
mobilx silver partner partner logo Büszkék vagyunk rá, hogy 2011-es évben megkaptuk az ezüst (Silver) partnerséget. Termék listánkban lenovo notebookok és netbookok is megtalálhatóak. A notebookok között kiemelkedő a ThinkPad sorozat, amely kiegyensúlyozott tulajdonságai miatt ideális akár az üzleti, akár a multimédiás feladatok futtatására. A Ideapad sorozat közkedvelt lett az otthoni felhasználók körében. 2012-es céljaink közzé tartozik többek között a Lenovo arany (Gold) partneri cím megszerzése is.
Acer Channel Partner
mobilx acer channel partner logo 1976-os megalapítása óta az Acernek sikerült megvalósítania azon célját, hogy letörje az emberek és a technológia közötti korlátokat. Nemzetközi szinten az Acer a 2. helyet foglalja el az összes PC és notebook tekintetében. Az Acer folyamatos növekedését jövedelmező és fenntartható Üzleti Csatorna Modell teszi lehetővé, míg multi-brand stratégiája révén hatékonyan integrálta az Acer, a Gateway, a Packard Bell és az eMachines márkákat a nemzetközi piacokon.
Asus
mobilx Asus logo Az ASUS név a görög mitológiában található szárnyas ló, a Pegazus angol elnevezésének utolsó 4 betűjéből származik, amely a művészetre és a tanulásra való inspirációt szimbolizálja. Az ASUS az erőt, a kreatív szellemet és a tisztaságot testesíti meg, amelyet ez a fejedelmi és agilis mitológiai lény szimbolizál, arra törekedve, hogy minden terméke a minőség és innováció élvonalába tartozzon. Webáruházunkban a notebookok, alaplapok és videokártyákon kívűl a hálózati eszközök között is találhatunk ASUS termékeket.
MSI Silver Partner
mobilx MSI SILVER logo Büszkék vagyunk rá, hogy megkaptuk az MSI partner státuszát. 2012 januárjában MSI Silver Partner státuszt kaptunk. Az MSI 1986-ban alakult és a digitális világ több területén is jelen van hardvereivel, eszközeivel. Jelenlegi központjuk Taipei városában található. Webáruházunkban is helyett kaptak termékeik a notebookok, netbookok, alaplapok és videokártáyák között.
Brother
mobilx Brother logo A Brother International Hungary Kft. a Brother közép-kelet-európai (Brother CEE) országok tagjaként 1991-ben alakult Magyarországon. A Brother International Hungary meghatározó szereplője az irodatechnika piacnak, ahol lézernyomtatókkal, multifunkciós készülékekkel, tintasugaras all-in-one készülékekkel és címkenyomtatókkal vesszük fel a versenyt az IT szektor más gyártóival szemben, kimagasló minőségű, kész megoldásokat kínálva az otthoni/kisirodai környezettől egészen a nagyvállalati szférának kiszolgálásáig.
Epson
mobilx Epson logo Az Epson a világ egyik vezető vállalata a képalkotás területén. Többek között nyomtatók, 3LCD projektorok és kis és közepes méretű LCD-k gyártásával foglalkozik. Innovatív és kreatív vállalati kultúrájának köszönhetően a kiváló minőségükről, funkcionalitásukról, kis méretükről és energiatakarékosságukról ismert termékeivel világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait és elképzeléseit. A Japánban székelő Seiko Epson tagjaként az Epson értékesítése a 2007-es üzleti évben elérte az 1 347 milliárd yent. Webáruházunkban a nyomtatók és projektorok között találjuk az Epson termékeit.
Blackberry
mobilx Blackberry logo A BlackBerry e-mailek és okos telefonok számára kifejlesztett eszköz, melyet a kanadai Research In Motion (RIM) fejlesztett ki 1996-ban. A BlackBerry funkciói között olyan szolgáltatások találhatók, mint pl. Személyi Digitális Asszisztencia telefonkönyvvel, naptár vagy „bevásárlólista”. A Blackberry telefonok megtalálhatóak a kártyafüggetlen mobiltelefonok kategóriában webáruházunkban.
_to_the_top